dilluns, 25 de febrer del 2013

EL CONCURS DE GRUPS FENT D’AQUÍ 2013 – HOMENATGE A NÉSTOR DÍAZ ACABA AQUEST PROPER DISSABTE 2 DE MARÇ



La segona edició del concurs de grups musicals de la Segarra, el Fent d’Aquí 2013 – Homenatge a Néstor Díaz, organitzat per l’Assemblea de Joves de Cervera, reprèn la seva activitat aquest proper dissabte 2 de març.

Aquesta data, correspon a la segona i última ronda de concerts del concurs, després de la qual tots els grups inscrits hauran passat per l’escenari del pavelló polivalent de la capital de la Segarra. En aquest cas, actuaran un total de quatre formacions que són Tibau, Posem la Quarta, Cor Roent i La Cruz de Mi Vecino. El concert, que començarà a les 23:30, anirà precedit per un sopar popular obert a tothom, prèvia inscripció. 

Actuació de Minha Ànima Gémea el passat 2 de febrer
 La mateixa nit del 2 de març, un cop finalitzades les actuacions de tots els grups, l’organització donarà a conèixer quina formació s’emporta cadascun dels tres premis oferts en l’edició d’enguany, que són 250€, l’actuació en la festa del 5è aniversari de l’AJC i l’enregistrament d’un videoclip. 

Amb la cita del 2 de març es posarà fi al Fent d’Aquí 2013 – Homenatge a Néstor Díaz, que ha comptat amb la participació d’un total de 9 formacions musicals de la comarca de la Segarra i que va començar el passat mes de desembre amb l’enregistrament i edició d’un CD que conté una cançó de cadascun dels grups inscrits al concurs.