dimarts, 5 de febrer del 2013

EL PRIMER CONCERT DEL FENT D’AQUÍ 2013 – HOMENATGE A NÉSTOR DÍAZ APLEGA UNES 200 PERSONES AL POLIVALENT.


Foto de l'actuació de The Pink Goats

Aquest passat dissabte 2 de febrer es va celebrar el primer dels dos concerts del Fent d’Aquí 2013 – Homenatge a Néstor Díaz, el concurs de grups musicals de la comarca de la Segarra organitzat per l’Assemblea de Joves de Cervera. 

En aquesta primera data, van actuar els grups Minha Ànima Gémea, The Pink Goats i Bord de Sacirera. El concert, que coincidia amb la Festa Major del Santíssim Misteri, va aplegar prop de 200 persones al pavelló polivalent de Cervera.

Durant la festa, l’Assemblea de Joves de Cervera va llegir un manifest en que es va reivindicar la iniciativa com a forma d’oci alternatiu i com a oportunitat per als grups participants. També hi va haver un moment de record per a Néstor Díaz, a qui s’ha volgut homenatjar posant el seu nom al concurs.
La cita també va servir per presentar el CD recopilatori del concurs, enregistrat el passat desembre i que conté una cançó de cadascun dels grups participants.

El Fent d’Aquí 2013 – Homenatge a Néstor Díaz continuarà el dissabte 2 de març, en el segon i últim concert d’aquesta edició del concurs en el qual actuaran Cor Roent, La Cruz de Mi Vecino, Tibau i Posem la Quarta.