dilluns, 4 de març del 2013

COR ROENT GUANYA EL FENT D'AQUÍ 2013 - HOMENATGE A NÉSTOR DÍAZ EN L'ÚLTIMA NIT DE CONCERTS DAVANT DE PROP DE 300 PERSONES

Aquest passat dissabte 2 de març posàvem punt i final al Fent d'Aquí 2013 - Homenatge a Néstor Díaz amb la segona i útlima nit de concerts. 

Sopar popular abans del concert
La nit començava a pintar bé quan més de 60 persones ens trobàvem al polivalent per sopar i començar a fer caliu de cara a les actuacions dels grups Tibau, Posem la Quarta, La Cruz de Mi Vecino i Cor Roent. Poc abans de les 00:00 els cerverins Tibau pujaven a l'escenari i poc a poc el polivalent s'anava omplint. Després, va ser el torn dels guissonencs Posem la Quarta, que van sorprendre a tothom amb un molt bon concert que va entusiasmar el públic. Continuava arribant gent i La Cruz de Mi Vecino pujaven a l'escenari cap a les 3 de la matinada per després deixar pas als cerverins Cor Roent, que van allargar la festa fins les 6 d'una nit marcada pel bon ambient i el nombrós públic assistent al concert. 
Recordant Puig Antich

No van faltar tampoc uns instants de record en memòria de Salvador Puig Antich, justament el dia que feia 39 anys del seu assassinat en mans del règim franquista.


Actuació de Cor Roent
Un cop acabat el concert i fet el recompte dels vots, es van donar a conèixer els resultats del Fent d'Aquí 2013 - Homenatge a Néstor Díaz, que donaven als Cor Roent com a guanyadors del concurs, seguits dels Posem la Quarta que amb només sis vots menys eren els segons classificats. D'altra banda, el duet acústic Minha Ànima Gémea, que va actuar el 2 de febrer, va ser el que va guanyar el premi al millor directe, d'acord amb la valoració feta pel jurat. 

Actuació de Posem la Quarta
Des de l'Assemblea de Joves de Cervera, volem donar les gràcies als grups inscrits en el concurs i a totes aquelles i aquells que heu assistit als concerts, als sopars i que heu comprat el CD recopilatori d'aquesta edició. Estem molt contents de la bona acceptació que té el Fent d'Aquí - Homenatge a Néstor Díaz, tant a nivell de participació de grups com pel que fa a l'assitència de públic, i això fa que vegem recompensat tot l'esforç que hem posat per fer possible la present edició de 2013, que no ha estat poc. 




A continuació us deixem els resultats del concurs:

Percentatge de vots (ponderat amb la valoració del jurat):

 - Minha Ànima Gémea: 15,48 %
- The Pink Goats: 9,20 %
- Bord de Sacirera: 7,85 %
- Guten Plan: -
- Tibau: 7,85 %
 - Posem la Quarta: 19,49 %
 - Cor Roent: 21,12 %
- La Cruz de Mi Vecino: 19 %

Valoració del directe:

 - Minha Ànima Gémea: 7,33
- The Pink Goats: 7,17
- Bord de Sacirera: 7,08
- Guten Plan: -
- Tibau: 6,25
- Posem la Quarta: 7,30
- Cor Roent: 7,30
 - La Cruz de Mi Vecino: 7,25