dimarts, 25 de setembre del 2012

EL CORREBARS AMB MÉS ASSISTENTS QUE MAI

Unes 150 persones van participar en la rua del Correbars en algun moment del seu recorregut el passat divendres 21 de setembre, innaugurant la Festa Major de Cervera de la millor manera possible. 

Aquest any l'AJC prenia el relleu de l'organització del Correbars, que fins l'any passat havia anat a càrrec del Centre Obrer Instructiu d'Unió Republicana de Cervera i la cosa no va anar gens malament. Cap a tres quarts de nou del vespre, després de la lectura del pregó de Festa Major des del balcó de l'Ajuntament, el Correbars feia acte de presència al Pub la Cova, que després d'unes setmanes tancat reobria per la ocasió. 

Acompanyats per les gralles i tabals dels Geganters i els Carranquers, i de música ambiental, la comparsa va sortir de la Cova en direcció la Bombolla i, posteriroment, cap al Pub Manhattan. A mesura que avançava, el Correbars anava reclutant gent i així es va arribar a l'edifici del Centre Obrer, on l'Assemblea de Joves de Cervera va oferir sopar als assitents i va llegir el seu propi pregó de Festa Major. 

Amb l'estòmac ple, es va iniciar la segona part del recorregut mentre cada cop més persones s'apuntaven a la festa. Així es van visitar el restaurant Marinada, el Pub Noctàmbul i, finalment, la Pizzeria Jardí. Allà, entre cerveses d'última hora, es posava fi al Correbars 2012 per assistir al concert de Festa Major previst per la una de la matinada. 

Des de l'Assemblea de Joves de Cervera estem molt contents d'haver aconseguit que tanta gent ens acompanyés i esperem que tots us quedéssiu amb ganes de més per a l'any que ve. Per últim, volem agraïr als grallers dels Geganters de Cervera i dels     Diables Carranquers el bon ambient que van aportar a la festa amb la seva música. 

L'any que ve més!
Visca el Correbars i visca la Festa Major!