diumenge, 16 de setembre del 2012

AMB LA FESTA MAJOR ARRIBA EL CORREBARS 2012 !

Estant ja de ple en la setmana de la 36a Isagoge, com a preludi de la Festa Major dels dies 21, 22 i 23 de setembre, des de l'Assemblea de Joves de Cervera presentem el Correbars 2012. 

Enguany, l'AJC assumeix l'organització del Correbars, que en edicions anteriors havia anat a càrrec del Centre Obrer Instructiu d'Unió Republicana de Cervera. L'edició que presentem en aquestes línies es celebrarà el divendres dia 21 de setembre i començarà a les 21:30 al Pub la Cova, just després de la lectura del pregó de Festa Major prevista a les 21:00 a la Pl. Major. 

El recorregut que es realitzarà, acompanyat de gralles, tabals i música ambiental, serà el següent:

1. Pub la Cova
2. Pub la Bombolla
3. Manhattan Pub
4. Bar Marinada
5. Pub Noctàmbul
6. Pizzeria Jardí

El preu de la beguda per a la gent que segueixi el Correbars, serà d'1€ les canyes de cervesaa i 4€ els combinats. Durant la ruta, es realitzarà una parada per sopar al Centre Obrer, on hi haurà botifarrada amb beure i pica-pica al preu de 5€, a part d'alguna sorpreseta més.

Està previst que l'arribada a l'últim establiment (la Pizzeria Jardí) sigui poc abans de la 1:00 de la nit, de manera que la fi del Correbars coincidirà amb l'inici del concert de Festa Major al pavelló polivalent, on trobarem les versions del grup Tremendos i punxadiscos. 

Des de l'Assemblea de Joves de Cervera esperem que sigueu molts i moltes els que us animeu a començar la Festa Major per la porta gran acompanyant la rua del Correbars.