dilluns, 13 de setembre del 2010

Valoració de l'acte per la Diada de l'11 de Setembre

Una vintena de persones van assistir a la xerrada que van oferir en Gerard (Lleida) i dos membres del grup de suport a en Jona (BCN), la qual s'enmarcava dins de l'acte organitzat conjuntament per l'Assemblea de Joves de Cervera i el Centre Obrer Instructiu d'Unió Republicana en motiu de la Diada de Catalunya.
Una assistència similar va tenir la projecció de la película-documental Catalunya/Espanya, activitat amb la qual va continuar la jornada.
En resum, una cel·lebarció de la Diada en família que va concloure amb un sopar popular.
Des de l'AJC creiem que és necessari potenciar actes com aquests i animem a tothom, especialment al jovent de Cervera a assistir-hi i participar-hi.
En aquest sentit, l'AJC treballa i continuarà treballant per assegurar una oferta d'activitats i actes d'aquest estil, ja que creiem que no tot han de ser festes, per molt reivindicatives que puguin ser.
Finalment, aprofitem per expressar el nostre descontentament a
mb el/els responsables de la confecció del programa oficial dels actes de la Diada a Cervera editat per la Paeria. No entenem per què en ell s'informava de la projecció del Documental Catalunya-Espanya però no de la resta d'actes que integraven el nostre cartell.