divendres, 3 de setembre del 2010

Acte per la diada de l'11 de setembre


Des de l'Assemblea de Joves de Cervera us convidem a assistir i participar en l'acte organitzat de manera conjunta amb el Centre Obrer que tindrà lloc el divendres 10 de setembre en motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

A les 19:30, a la Plaça Manuel Ibarra, tindrà lloc un xerrada informativa sobre dos casos de joves represaliats per la seva implicació en els moviments socials.
D'una banda, en Gerard, membre de l'Assemblea de Joves de Lleida (AJLL), ens explicarà la repressió que ha patit, tant ell com l'AJLL després de ser detingut sense motius en una protesta pacífica l'11 de setembre de 2008 - www.gerardabsolucio.cat -
D'albra banda, en Jona, membre de l'Assemblea de Joves de l'Eixample Nord (AJEN), explicarà com es demanen per a ell 8 anys de presó sota greus acusacions sense cap fonament pel simple fet d'haver participat en una manifestació contra l'especulació inmobiliària - www.absoluciojona.org -

Després d'això, cap a les 21:00h, es projectarà a la Sala Francesc Buireu la pel·lícula-documental Catalunya / Espanya. Aquest llargmetratge tracta la relació entre Catalunya i Espanya des d'un punt de vista econòmic, filosòfic i històric però en cap cas polític segons la seva pròpia sinòpsis.

Acabada la projecció del film, tindrà lloc un sopar popular a la Plaça Manuel Ibarra el plat estrella del qual serà la cassola de tros.