divendres, 17 de setembre del 2010

FESTA MAJOR ALTERNATIVA 2010



Des de la Comissió de la Festa Major 2010, enguany integrada pel Centre Obrer instructiu d'Unió Republicana i l'Assemblea de Joves de Cervera, us presentem i us animem a assistir als actes i activitats que conformen la Festa Major alternativa d'aquest any. Pensem que aquesta és la vertadera Festa dels cerverins i les cerverines, ja que ha estat construïda des de les entitats i en les diverses activitats previstes prenen el protagonisme dos grups musicals i diversa gent de la nostra vila.
Pensem que és necessari seguir la línia dels últims anys i fer que les entitats s'impliquin en l'organització de la Festa Major del seu propi poble. Seguint aquesta lògica, en la Festa Major de l'any 2009 es va constituïr una Comissió de Festes que havia d'agafar el relleu a l'Ajuntament en l'organitazació de les nits dels dies de Festa Major, i de fet, aquest va ser l'acord al que es va arribar amb la Regidoria de Festes d'aquell moment. Veiem però, que això no ha estat així i que enguany, la Paeria ha decidit tirar pel dret i incomplir el pacte al que es va arribar l'any passat. D'aquesta situació, neix la necessitat de plantejar una Festa Major Alternativa, del poble i per al poble, i aquest n'és el resultat:

Divendres 24:

19:30 - CORREBARS. Sortida des del Pub Noctàmbul. Pròximament es publicarà tota la informació referent a aquesta activitat.

23:30 - Inauguració de l'espai alternatiu (DARRERE L'EDIFICI DEL SINDICAT)

CONCERT AMB SCOUNDREL I LA CRUZ DE MI VECINO I GRESCA CATALANA FINS LES TANTES. TOT AIXÒ ACOMPANYAT DE MOLTES SORPRESES

Diumenge 26:

23:30 - Festa amb els Germans Berenguer i AJC Killers fins que les autoritats ho permetin.


Esperem que gaudiu d'aquesta Festa Major i que en la de l'any vinent hi hagi implicades moltes més entitats.

Bona Festa Major!