dilluns, 12 d’abril del 2010

Trobat porc senglar mort al parc Mas Duran

Duran el transcurs del Casal de Setmana Santa, dut a terme per l'AIEG Coll de les Savines al parc municipal Mas Duran, els monitors d'aquest es van trobar amb una grata sorpresa.

Els organitzadors estaven realitzant l'activitat amb normalitat fins que varen descobrir un porc senglar mig enterrat, pròxim a la zona de pícnic.

Com qualsevol hauria fet en aquests casos van trucar l'ajuntament. Al cap d'una estona es va presentar la brigada municipal al lloc dels fets, quina va ser la sorpresa q
uan la brigada els va dir: "Esto es un gato". Els monitors desconcertats no sabien que dir, però més parats es van quedar quan la brigada, que suposadament s’havia d’emportar l’animal mort, no el va desenterrar per portar-lo a millor lloc, tot i portar els estris necessaris per fer-ho. Es que potser els i feia falta el jutge per fer l’aixecament del cadàver?

L’endemà la brigada municipal ,encarregant-se que els descobridors ho presenciessin, van desenterrar l’animal mort. La màgia va fer efecte varen treure un gat mort de dins d’un forat desproporcionat per l’animal.

Jo hem pregunto per quins motius no es va fer el dia anterior? Per que un forat tan gran per un gat? Es que potser era un tigre de Bengala?

La qüestió es que la versió donada per l’ajuntament, que apareix a la foto denuncia de la Veu de la Segarra, diu que és “un gat gros”.

Jutgeu vosaltres mateixos si es un senglar o no.



Senglar o gat?


Senglar o gat?