dissabte, 24 d’abril del 2010

Èxit en la festa del 2n aniversari de l'AJC

Unes 150 persones van omplir l'espai habilitat al pavelló polivalent el passat dissabte 17 d'abril en motiu de la festa d'aniversari de l'AJC. La nit va transcórrer amb un ambient festiu que es va mantenir fins al final de la festa.

Per part de l'AJC i de Rebelart (entitat coorganitzadora de la festa) valorem molt positivament el trascurs d'aquella nit i volem agraïr la seva presència a totes les persones que van ser allà presents.Ens va sorprendre gratament el fet de que vinguès gent de tot tipus i edat i volem seguir treballant en aquest sentit, perquè creiem que aquest és el camí per construïr una alternativa a Cervera i perquè pensem que actes com aquest, en els que participia tothom, són els que realment fan ambient de poble i serveixen per unir al jovent enlloc d'etiquetar-lo.

Per últim, volem agraïr als grups participants en la festa l'esforç que van fer perquè l'acte es pogués realitzar, ja que sense ells no hauria estat possible. Cal dir que tots van sonar a la perfecció (cosa mai vista al polivalent de Cervera) i que tots ells, van gaudir de la nit tant com nosaltres.
Esperem que el 17 d'abril serveixi de precedent per a pròxims actes i que d'una vegada per totes comenci a canviar la dinàmica del jovent cerverí.

Per una Cervera viva i combativa!
Assemblea de Joves de Cervera