dimarts, 30 de juliol de 2013

VI FESTA JOVE

Després d'haver organitzat la VI Festa Jove en un temps rècord per culpa de la incertesa que ens provocava la situació que vam patir el passat 11 de maig en la festa del 5è aniversari de l'AJC, des d'aquestes línies us presentem el que serà la sisena edició del nostre concert estival.

Enguany la VI Festa Jove s'engloba dins dels actes de celebració de la Festa Major de Vergós de Cervera, tot i que per motius d'infraestrucutra es mantindrà el mateix espai de l'any passat, és a dir el pati de l'edifici de la universitat de Cervera.

El concert, amb entrada gratuïta, començarà a les 00:00 i hi actuaran els següents grups:

- At Versaris: Sens dubte una de les bandes de referència del hip hop en català que arriba a Cervera amb el nou àlbum "No Fear" recient estrenat.


- Posem la Quarta: Jove formació de Guissona que va obtenir el segon lloc en el concurs de grups de la Segarra, el Fent d'Aquí 2013 - Homenatge a Néstor Díaz.

- Guten Plan: Un altre grup que destaca per la joventut dels seus músics, en aquest cas cerverins.- Llibertat Condicional: Arribats des de les Garrigues ens oferiran un repertori ple de versions del punk rock més clàssic. 

Des de l'Assemblea de Joves de Cervera esperem trobar-vos a totes i tots al pati de la Universitat de Cervera aquest dissabte per tal de passar una bona estona plegats i donar un bon impuls a la recuperació de l'AJC després del desastre del passat 11 de maig.

Salut i fins dissabte!


Cap comentari: