dimecres, 3 de juliol del 2013

13 DE JULIOL: VI JORNADES ESPORTIVES

V Jornades Esportives - 21/6/2012
Els propers dissabte 13 i diumenge 14 de juliol celebrarem al pati del CEIP Josep Arques la sisena edició de les Jornades Esportives de l'Assemblea de Joves de Cervera. 

Aquest any, com a novetat, estrenarem la categoria de futbol sala femení, que es sumarà al futbol sala masculí, al torneig de pòquer i al bàsquet 3x3 que han protagonitzat les jornades dels útlims anys. 

Les inscripcions dels equips, es poden fer fins al dijous 11 de juliol trucant al 619 709 920 (Jordi) o enviant un mail a ajcervera@gmail.com i caldrà tenir en compte les següents condicions:

- Per als equips de futbol sala (masculí i femení): el preu de la inscripció és de 60€ per equip amb un màxim de 10 jugadors i inclou entrepà calent i beguda per al dissabte al vespre.

- Per als equips de bàsket: el preu de la inscripció és de 20€ per equip amb un màxim de 5 jugadors per equip i inclou entrepà calent i beguda per al dissabte al vespre.

- Per als jugadors de pòquer: les inscripcions es realitzaran a la barra el mateix dissabte i es tancaran poc abans de començar el torneig. El preu és de 10€ per persona.

Amb l'organització de les VI Jornades Esportives, l'Assemblea de Joves de Cervera es torna a aixecar després de la forta desil·lusió que vam patir el passat 11 de maig en la celebració del nostre 5è aniversari.