dilluns, 26 de novembre de 2012

EN MARXA EL FENT D'AQUÍ 2013 !!

Des d'aquestes línies, volem presentar-vos el que serà la segona edició del concurs de grups musicals de la Segarra impulsat per primera vegada l'any 2011 per l'Assemblea de Joves de Cervera. Arriba doncs el Fent d'Aquí 2013 !!

Pels qui no conegueu què és el Fent d'Aquí, podeu trobar referències de l'edició de l'any 2011 en els següents enllaços:


Dit això, després de dos anys des d'aquella primera edició de la qual tots en vàrem quedar molt satisfets, des de l'AJC pensem que ha arribat el moment de tornar a gaudir del Fent d'Aquí. Ha arribat el moment de tornar a crear un espai on els nostres amics, companys i coneguts amants de la música puguin mostrar-nos el resultat de totes les hores de dedicació passades als locals d'assaig. Ha arribat el moment de tornnar-nos a trobar al pavelló per crear una alternativa d'oci per al jovent de la nostra comarca.

El format del Fent d'Aquí 2013 mantindrà l'escència de la seva edició anterior, tot i que hem introduit alguns canvis que anirem destapant més endavant i que de ben segur, milloraran el resultat final del concurs.

A continuació, deixem les bases del concurs per a que tots aquells grups que ho desitgin puguin apuntar-se al Fent d'Aquí 2013. Teniu temps fins al diumenge 9 de desembre així que no us encateu!!

FUNCIONAMENT DEL CONCURS

El Fent d'Aquí 2013 constarà d'un nombre indeterminat de concerts que anirà en funció de la quantitat de grups inscrits en el concurs. Els concerts es realitzaran entre febrer i març de 2013 i cada concert constarà de l'actuació de diversos grups. Durant la celebració dels concerts el públic tindrà l'oportunitat de votar al que considerin el millor dels grups participants. L'elecció del grup guanyador anirà condicionada per les votacions del públic i per l'opinió d'un jurat designat per l'organització. Més endavant es faran públics els detallas del sistema de puntuació.
El grup guanyador podrà escollir entre un premi de 250€ en concepte de material musical o un premi sorpresa que es concretarà d'aquí unes setmanes. A més, hi haurà un accèsit per al grup que el jurat consideri que ha tingut una millor actitud dalt de l'escenari. A aquesta última formació, se li oferirà l'oportunitat de gravar en videoclip.

D'altra banda, s'editarà un CD recopilatori que contindrà una cançó de cadascun dels grups participants en el concurs. 

BASES DEL CONCURS

Podran inscriure's en el Fent d'Aquí 2013 aquells grups musicals que compleixin els següents requisits:

       - Que almenys un dels components del grup visqui a la comarca de la Segarra
       - No tenir cap cançó registrada a la SGAE

INSCRIPCIONS

La inscripció al concurs és gratuïta i cal formalitzar-la enviant un correu electrònic a l'adreça ajcervera@gmail.com abans del diumenge 9 de desembre.Cap comentari: