dimecres, 28 de novembre del 2012

ASSEMBLEA OBERTA - 1.12.2012



Des de l'Assemblea de Joves de Cervera, volem presentar l'acte que tindrà lloc el proper dissabte 1 de desembre a les 19:30 al primer pis de l'edifici del Centre Obrer (passeig de l'estació, 1).

Com ja vàrem fer l’any passat, amb el nom d'Assemblea Oberta, volem convidar a tothom i, especialment al jovent cerverí, a participar en un debat i intercanvi d'opinions que girarà, fonamentalment, entorn a Cervera, la situació del jovent a la nostra ciutat i el paper que té l’AJC en tot plegat.

Si bé en diverses ocasions hem reiterat el tarannà obert de les nostres assemblees, volem que aquesta ho sigui especialment. Volem conèixer tots els punts de vista i opinions entorn a temes que ens afecten com a joves i com a cerverins i cerverines, aspectes positius, coses a millorar, etc.

Al mateix temps, també volem saber quina visió té el jovent sobre l'Assemblea de Joves de Cervera i oferir als assistents la possibilitat de conèixer l'AJC des de dins, sense cap mena de filtre que distorsioni la realitat de les coses.

Així doncs, amb l'esperit de que tothom sigui escoltat i amb l'objectiu de trobar punts de confluència entre els i les joves de Cervera, des de l'Assemblea de Joves volem animar a tothom a assistir i participar en aquesta nova proposta que us estem presentat.

Assemblea de Joves de Cervera