dilluns, 9 de juliol de 2012

V JORNADES ESPORTIVES (21 i 22 de juliol)


Des de l'Assemblea de Joves de Cervera us presentem les cinquenes jornades esportives. Aquest acte, juntament amb la Festa Jove, es porta celebrant initerrompudament estiu rere estiu des dels orígens de l'AJC i és un dels que compta amb una major acceptació entre el jovent del poble. 
Enguany, hem optat per variar lleugerament el format que havíem mantingut en les quatre edicions anteriors amb l'objectiu d'afavorir l'assistència de públic a les jornades i per tal de millorar les condicions dels participants. 
El nou format, només afectarà al futbol sala, ja que és l'esport amb una major participació. Així doncs, el campionat d'aquest esport passa a tenir dos dies de durada. El dissabte dia 21 de juliol es jugaran tots els partits de lligueta, mentre que les eliminatòries (quarts de final, semifinals i final) passen a disputar-se el diumenge dia 22 al vespre. 
D'altra banda, el campionat de bàsquet 3x3 manté el seu format habitual. A més, respecte a l'any passat, desapareix el campionat de futbolí degut a la baixa participació en l'anterior edició. Pel que fa al torneig de pòquer, aquest es manté per al dissabte a la nit.
També volem destacar que, com de costum, la inscripció en la jornada inclou sopar i beguda per als participants en les competicions de futbol sala i bàsquet, amb la diferència que enguany el sopar consistirà en un entrepà calent.
Pel que fa a les inscripcions, hem intentant mantenir els preus de sempre i aquest any seran de 60€ per equip en el cas del futbol sala  i de 20€ per equip en el cas del bàsquet amb data límit d'inscripció el dijous dia 19 de juliol. En quant al pòquer, la inscripció tindrà el preu de 10€ per persona i es farà in situ el mateix dissabte  dia 21.

Com sempre, aquestes jornades es celebraran al pati del CEIP Josep Arques i a continuació us deixem la informació més rellevant:

Dissabte 21 de juliol a partir de les 19:00

- Partits de lligueta del campionat de futbol sala
- Campionat de bàsquet 3x3 i entrega de trofeus
- Torneig de pòquer (inscripcions fins a les 00:30)

Diumenge 22 de juliol a partir de les 19:00

- Eliminatòries del campionat de futbol sala i entrega de trofeus 

INSCRIPCIONS AL FUTBOL SALA I BÀSQUET (fins el 19 de juliol)

- Tlf. 695.30.35.09
- ajcervera@gmail.com

US HI ESPEREM!Cap comentari: