dijous, 19 de juliol de 2012

L'AJC PRESENTA LA V FESTA JOVE


El divendres 3 d'agost els patis de la Universitat de Cervera acolliran la cinquena edició de la Festa Jove de l'Assemblea de Joves de Cervera. En aquest cinquè aniversari, en el que estrenem un nou espai per al concert, una sisena de formacions musicals passarn per l'escenari de la Festa Jove des de les 20:00 del vespre fins ben entrada la matinada.


Seguint amb la línea traçada en les edicions anteriors, el cartell de la Festa Jove preten satisfer diversos objectius. D'una banda, oferir oportunitats als grups locals, tal i com s'ha fet en diverses ocasions; en aquest cas, seran els Cor Roent, La Cruz de Mi Vecino i The Pink Goats les formacions locals convidades. La Festa Jove, també preten ser un aparador per aquells grups compromesos socialment que busquen obrir-se camí en el món de la música en català, aquest seria el cas dels Trempera i els Ressaka que són dues bandes d'una bona qualitat musical. Per últim, aquesta festa també ha servit per portar a Cervera grups de nivell ja consolidats, com van ser The Kluba o els Opció K-95 en edicions anteriors i com són els EINA en aquesta cinquena edició.

Un altre fet que també cal destacar, és que enguany l'entrada del concert deixa de ser gratuita i l'accés al recinte de la universitat tindrà el mòdic preu de 3€. Aquesta és una decisió que ens hem vist obligats a prendre per tal de garantir l'autogestió i, per tant, la continuitat de la Festa Jove.

Només ens queda desitjar que us agradi el cartell que us presentem i que entre tots aconseguim fer de la V Festa Jove un èxit i una festa amb perspectives de futur.

A continuació, us presentem més a fons els grups que passaran per l'escenari de la V Festa Jove:

- EINA

Amb l'experiència de més de 10 anys com a Inadaptats i de 4 més com a EINA, aquesta banda de Vilafranca del Penedès arriba  a Cervera un any desprès del llançament del seu segon disc "L'estat i la revolució".- TREMPERA

El grup va ser format l'any 2008 per components de diferents pobles del bages. Un directe explosiu i les ganes de donar vida al projecte els van portar a fer una quarantena de concerts sense tenir cap àlbum editat. A l'abril de 2011 graven el seu prier disc titualat "Amunt" i des de llavors la banda es troba en plena expansió.
- RESSAKA


Després de 3 anys als escenaris durant els quals han realitzat més de 80 concerts, el grup osonenc acaba de treure al carrer el seu primer disc titulat "Greatest Hits". Ressaka presenta un directe carregat de potència, reivindicació i festa alternant els temes del nou disc amb les millors versions i cançons d'altres treballs.
+ informació: www.ressaka.cat- LA CRUZ DE MI VECINO

La Cruz de Mi Vecino és una formació cerverina que es mou entre la rumba i el flamenc, tot combinant temes propis amb algunes versions. Recientment ha vist la llum la seva primera maqueta. El seu directe es caracteritza per la l'alegria i la naturalitat que desprén.
+ informació:http://www.facebook.com/cruz.mivecino
- THE PINK GOATS

The Pink Goats és una formació de joves cerverins sorgida de les cendres del desaparegut grup Scoundrel. Amb una mica d'aire fresc, The Pink Goats segueix la línia traçada pel la formació anterior amb versions de rock de grups com Fito & Fitipaldis, Barricada, Platero y Tú, Lax'n'Busto i molts més.
+ informació: http://www.facebook.com/ThePinkGoats

- COR ROENT


Cor Roent és una formació cerverina que compta amb alguns dels membres del ja desaparegut grup Fletxa Roja, el qual va guanyar el concurs Fent d'Aquí organitzat per l'AJC a principis de 2011. Poc podem dir d'aquesta banda que s'estrenarà als escenaris el mateix 3 d'agost amb la V Festa Jove.
+ informació: http://www.facebook.com/cor.roent

Cap comentari: