dijous, 7 de juny del 2012

Crònica de la xerrada "Informats o dirigits?"

Poc més d'una desena de persones van assistir a la xerrada organitzada per l'AJC el passat dissabte 2 de juny a la sala Frances Buireu centrada en la reflexió al voltant del món dels mitjans d'informació, la influència que aquests tenen sobre la societat i la recerca d'alternatives als grans mitjans. 

Des de l'AJC ens quedem amb un regut agredolç de l'acte. Agre per la poca assistència que va haver-hi a la xerrada que considerem, tractava una temàtica prou interessant i oberta com perquè ningú s'hi sentís desplaçat. Al mateix temps, dolç pel contingut de les ponències, molt interessants i enriquidores. 

Recordem que en l'acte van intervenir Miquel Andreu, membre de l'observatori dels mitjans d'informació Mèdia Cat, que va venir a presentar l'anuari editat per aquest mateix observatori sobre els silencis mediàtics de 2011, i la Laura i la Clàudia, membres del projecte de tele social "La Tele", que van explicar els funcionament i objectius d'aquesta iniciativa. 

Podeu trobar més informació sobre aquests projectes a les respectives pàgines web www.media.cat i www.latele.cat

També volem aprofitar aquestes línies per fer saber que tenim la xerrada grabada en vídeo i que, si algú té especial interès en visualitzar-la, ens ho pot demanar a través del nostre correu electrònic. 

Per últim, volem agraïr als ponents que van participar en l'acte el tems que ens van dedicar i a les persones que van assistir-hi la seva presència.