dimecres, 30 de novembre de 2011

ASSEMBLEA OBERTA - 10 de desembre


Des de l'Assemblea de Joves de Cervera, volem presentar l'acte que tindrà lloc el proper dissabte 10 de desembre a les 19:00 al primer pis de l'edifici del Centre Obrer (passeig de l'estació, 1).

Amb el nom d'Assemblea Oberta, volem convidar a tothom i, especialment al jovent cerverí, a participar en un debat i intercanvi d'opinions que girarà, fonamentalment, entorn a Cervera i la situació del jovent a la nostra ciutat.

Si bé en diverses ocasions hem reiterat el tarannà obert de les nostres assemblees, volem que aquesta ho sigui especialment. Volem conèixer tots els punts de vista i opinions entron a temes que ens afecten com a joves i com a cerverins i cerverines, aspectes positius, coses a millorar, etc.

Al mateix temps, també volem saber quina visió té el jovent sobre l'Assemblea de Joves de Cervera i oferir als assistents la possibilitat de conèixer l'AJC des de dins, sense cap mena de filtre que distorsioni la realitat de les coses.

Així doncs, amb l'esperit de que tothom sigui escoltat i amb l'objectiu de trobar punts de confluència entre els i les joves de Cervera, des de l'Assemblea de Joves volem animar a tothom a assistir i participar en aquesta nova proposta que us estem presentat.

Colles d'amics i d'enemics, persones avorrides i sense res més a fer un dissabte a la tarda, ... i també gent amb esperit crític i amb ganes d'aportar coses i expressar la seva opinió... Tothom hi està convidat!

PS: Si algú dubta en venir pensant en el futbol ja pot deixar de fer-ho, estigueu tranquils que ja ens preocuparem d'acabar a temps!!

Us esperem a totes i tots!

Cap comentari: