dilluns, 28 de març del 2011

FENT D'AQUÍ 2011 - En bon camí

El passat dissabte 26 de març, es va celebrar al pavelló polivalent de Cervera el segon dels tres concerts compresos en el concurs Fent d’Aquí 2011, organitzat per l’Assemblea de Joves de Cervera (AJC) i en el que participen una desena de grups novells vinculats a la comarca de la Segarra.

En aquesta ocasió, un centenar i mig de persones van passar pel polivalent de la capital de la Segarra per veure les actuacions dels grups Fletxa Roja, Pànic i Ajuste de Kuentass. A més, en els canvis de grups, el públic es va entretenir amb les actuacions de Mr Fako i Alea Teatre.

El cicle de concerts del concurs, acabà el proper dissabte 2 d’abril amb les actuacions de Tibau, Bord de Sacirera i La Cruz de mi Vecino. Serà al final d’aquest concert quan l’organització donarà a conèixer la formació musical que hagi rebut més vots per part del públic, la qual guanyarà un premi de 250 euros en concepte de material musical.

Des de l'AJC, agraïm la seva assistència a totes les persones que es van donar cita al polivalent aquest passat dissabte així com als grups que van actuar. Per últim, animem a tothom a omplir de nou el polivalent el proper dissabte 2 d'abril per acomiadar el Fent d'Aquí 2011 com es mereix.