dilluns, 2 de setembre del 2013

PONENT DESPERTA! - CONCERT PER LA LLENGUA, LA CULTURA I LA LLIBERTAT

**** ATENCIÓ: AQUEST CONCERT HA ESTAT SUSPÉS PER MOTIUS DE LOGÍSTICA I ORGANITZACIÓ. US DEMANEM DISCULPES I ESPEREM QUE LA COORDINACIÓ ENTRE LES ORGANITZACIONS JUVENILS DE LES TERRES DE PONENT PUGUI SER UNA REALITAT BEN AVIAT. 

SALUT! *****
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
El proper dissabte 14 de setembre, diversos col·lectius juvenils de les comarques de ponent, entre els quals l'AJC, unim esforços per celebrar la primera edició del Ponent Desperta! - Concert per la llengua, la cultura i la llibertat. 

Amb la voluntat de que aquesta activitat sigui intinerant i amb una periodicitat anual, aquesta primera edició del Ponent Desperta! es celebrarà al poble de Ferran (la Segarra), i comptarà amb l'actuació dels Bastoners de Sedó, un sopar popular acompanyat del cantautor Jordi Barcons i un concert gratuït amb les actuacions dels targarins The Targarians i Kinton Cloud, la banda del Bages Kòdul i el punxadiscos Dj. Morrison. 

Amb el Ponent Desperta!, el jovent organitzat de les terres de ponent iniciem una nova experiència amb la voluntat compartida de fer arribar el nostre missatge i inquietuds a tots els racons del nostre territori. 

Esperem que entre tots fem del primer Ponent Desperta! un èxit i establim un precedent que permeti donar continuitat a aquest nou projecte del jovent de les terres de ponent.