diumenge, 24 de febrer del 2013

LA SALA LA PÈRGOLA S'OMPLE PER ESCOLTAR EL FRANCÈS JANN-MARC ROUILLAN

Una cinquantena de persones van omplir la sala La Pèrgola el passat dijous 21 de febrer, en l'acte coorganitzat pel Col·lectiu a les Trinxeres i l'Assemblea de Joves de Cervera, en el que va intervenir Jann-Marc Rouillan, militant del MIL, els GARI i Action Directe. 

Durant la xerrada-debat, Rouillan va fer un breu repàs de la seva trajectòria com a activista anarquista. Cal destacar la seva participació en els grups de resistència antifranquista presents a Catalunya durant els anys 70, tals com el MIL i posteriorment els GARI i la relació que aquests grups mantenien amb els maquis. D'altra banda, durant la xerrada Rouillan també va donar la seva visió sobre temes com l'actual situació de crisi econòmica i el seu efecte en la societat o l'auge del moviment independentista que viu el nostre país. 

La de Cervera, tancava un cicle de xerrades que ha dut Rouillan a Berga, Barcelona, Girona i finalment a la capital de la Segarra en una setmana.

L'acte va concloure amb l'entrega d'un obsequi simbòlic per part de l'organització, en reconeixement als molts anys en que Rouillan va participar en diverses experiències de lluita i les conseqüències repressives que va haver de patir fruit d'aquesta decisió.