dimecres, 12 de desembre del 2012

CRÒNICA ASSEMBLEA OBERTA 1-12-2012

El passat dissabte 1 de desembre una vintena de joves ens vam reunir a l'edifici del Centre Obrer per compartir opinions i debatre entorn a la situació del jovent cerverí i sobre el paper que l'Assemblea de Joves de Cervera té a la nostra ciutat.

La trobada va servir per explicar de primera mà  què és, què fa i com funciona l'AJC a aquelles persones que fins ara només ens coneixien des de fora. D'altra banda, molts dels assistents ens van fer arribar opinions i propostes que, de ben segur, seran de gran utilitat per a nosaltres a partir d'ara.

 Des de l'AJC volem donar les gràcies a tots aquells i aquelles que vau decidir venir a l'assemblea oberta a dir la vostra. Creiem que aquesta és una experiència molt positiva i esperem poder-la repetir de forma periòdica. 

Per úlitm, volem recordar que l'Assemblea de Joves de Cervera és una eina oberta i en la que tothom pot participar i, per aquest motiu, animem a tots els i les joves cerverins que sentin curiositat vers la nostra activitat a  ajudar-nos a fer créixer l'AJC.