dimarts, 4 de setembre del 2012

ACTES PER LA DIADA DE L'11S A CERVERA

Des d'aquestes línies us presentem els actes que es duran a terme en motiu de la Diada Nacional de Catalunya a Cervera. 

Com a prèvia, aquest divendres dia 7 a les 19:00 a la Sala Francesc Buireu, tindrà lloc la projecció del documental "Operació Garzón", que tracta sobre la repressió exercida contra el moviment independentista a Barcelona l'any 92. La projecció, anirà acompanyada de les ponències de Ramon Piqué, qui va viure en primera persona aquesta escalada repressiva, i José Miguel Cuesta, membre de la productora del documental llibertat.cat

D'altra banda, pel dilluns dia 10 al vespre, estan previstes les tradicionals activitats en motiu de la Diada. Igual que es va fer l'any passat, l'acte està convocat de manera unitària per algunes entitats i partits cerverins i consistirà en una marxa de torxes que sortirà a les 20:00 des de l'edifici del Sindicat i arribarà fins al monument de les 4 barres, on hi haurà un sopar popular. 

Per últim, el dimarts dia 11 toca movilitzar-nos massivament cap a Barcelona i, per aquest motiu, s'han organitzat diversos autocars per anar-hi. En aquests moments, queden molt poques places lliures, de manera que si teniu intenció d'assistir a la manifestació de Barcelona amb alguns d'aquests autocars, seria convenient que féssiu ja la vostra reserva.