divendres, 10 d’agost del 2012

Jornades Esportives i Festa Jove, l'aportació de l'AJC a l'estiu cerverí

Un any més, l'Assemblea de Joves de Cervera ha aportat el seu gra d'arena a l'estiu cerverí amb la cinquena edició de dues de les seves activitats més potents: les Jornades Esportives i la Festa Jove. 


En quant a les V Jornades Esportives, aquesta activitat ha aconseguit mantenir la línia de les edicions anteriors i sembla ja una data consolidada en el calendari d'activitats d'estiu per al jovent de Cervera. Enguany, un total d'onze equips van prendre part en el torneig de futbol sala, la qual cosa va suposar la participació de més d'un centenar de persones. L'equip Estrellas Kojas es va proclamar campió del campionat, mentre que Recreativo de Juerga va quedar en segona posició, a més, Santi Chica va ser premiat amb el trofeu al millor jugador del torneig. 


Des de l'Assemblea de Joves de Cervera valorem molt positivament el transcurs de les V Jornades Esportives tot i la la lleugera disminució de participants expermientada enguany, en part, degut a l'aparició de noves activitats de format similar aparegudes enguany. 

Pel que fa a la Festa Jove, enguany estrenàvem espai i format, donant un salt qualitatiu que creiem que ha donat l'impuls definitiu que la festa necessitava. L'actuació d'un total de sis formacions musicals i més de 400 assistents confirmen que el rumb que ha emprès la Festa Jove és el correcte per tal d'aconseguir consolidar aquesta festa i convertir-la en una data de referència en el calendari de festes estivals. 

Tot i que la nit va començar un pèl fluixa en quant a públic, a partir de les 23:00 es va començar a animar, essent el punt àlgid de la nit la commemoració del 5è aniversari de la Festa Jove (vídeo a continuació) i l'actuació dels Eina, grup que encapçalava el cartell de l'edició d'enguany. 
Des de l'Assemblea de Joves de Cervera, estem molt contents de veure com tots els esforços i hores de feina dipositiats en la Festa Jove van donar els seus fruits en forma d'una gran nit en que nosaltres vam gaudir tant com el nombròs públic assistent. 

Finalment, només ens queda agraïr la seva participació a tota aquella gent que ha assistit als nostres actes, tant a les Jornades Esportives com a la Festa Jove, i desitjar que el proper estiu puguem continuar avançant pel camí que nosaltres mateixos ens estem marcant, millorant dia a dia i seguint treballant PER UNA CERVERA VIVA I COMBATIVA !!



Assemblea de Joves de Cervera,
Estiu 2012