dilluns, 2 de juliol del 2012

Arriba el 2n Rebel Skate


El proper dissabte 7 de juliol es celebrarà a l’skatepark de Cervera el segon campionat amateur de monopatí Rebel Skate, organitzat pel col·lectiu cerverí Rebelart.

Després de l’èxit de la primera edició realitzada el passat estiu i, en la que van participar una vintena de patinadors procedents de diverses poblacions de la província de Lleida, enguany els organitzadors de l’esdeveniment s’han marcat com a objectiu consolidar aquest acte i millorar-ne la qualitat. En aquesta línia, el segon Rebel Skate comptarà amb activitats addicionals com les demostracions de patinadors professionals, la pintada de diversos graffitis i música en directe fins a les 3 de la matinada. Tot això, sense perdre de vista la competició de patinadors amateurs, la qual es mantindrà com l’activitat central de la jornada.

Des de l’organització, s’espera mantenir la bona acceptació que va tenir la realització d’aquest esdeveniment per primera vegada ara fa un any i millorar-ne les xifres d’assistència, tant a nivell de participants com de públic. D’altra banda, també s’ha volgut remarcar la importància de les aportacions fetes pels molts col·laboradors per tal de poder tirar endavant aquesta activitat.