dimecres, 23 de maig del 2012

SEGARROCK 2012 !


Benvolguts/des, des d’aquestes línies us volem presentar una nova iniciativa sorgida a la Segarra de la mà de l’Assemblea de Joves de Cervera; es tracta del Segarrock. Aquesta és la paraula escollida per donar nom a aquest nou projecte, integrat pels organitzadors de la majoria de festes i concerts que tenen lloc a la nostra comarca durant els mesos d’estiu, i que neix amb l’objectiu de potenciar aquests esdeveniments a partir de la coordinació i cooperació entre els diversos organitzadors.

Per aquest motiu, s’ha editat una línia publicitària composta per un cartell i un fulletó on hi figuren totes les actuacions musicals que tindran lloc a la Segarra durant l’estiu d’aquest 2012. També s’ha obert una pàgina web (www.segarrock.cat) així com un compte de Facebook i Twitter per tal de fer arribar tota la informació referent a les festes de la nostra comarca al major nombre de gent possible.

Aquest pròxim dissabte, dia 26 de maig, a les 12 del migdia a la sala Francesc Buireu de Cervera,  tindrà lloc la presentació pública d’aquest nou projecte. Durant l’acte, s’explicarà d’on neix aquesta iniciativa i en què ha desembocat. A més, es presentarà el cartell del Segarrock 2012 així com la pàgina web. No cal dir, que hi esteu tots convidats!

Per últim, volem mostrar el nostre agraïment als col·laboradors que han fet possible que aquest projecte tiri endavant. Són: Paeria de Cervera, Ajuntament de Guissona, Ajuntament de Sant Ramon, Pub BB2, Pub Noctàmbul, Pub la Cova, Manhattan Disco-Pub, Pub la Bombolla, Pub Gatzara, El Cau – Jovent de Granyena.
Organització del Segarrock 2012