dissabte, 25 de febrer del 2012

La Segarra pel català

Des de fa unes setmanes, diverses entitats cerverines, entre elles l'AJC, així com alguns partits polítics de la nostra vila i persones a títol individual, s'estan encarregant de coordinar una campanya de recollida de signatures a nivell comarcal a favor del català com a llengua vehicular a les escoles.

Aquesta recollida de signatures, s'emmarca dins d'una campanya a nivell de Catalunya que busca aconseguir el suport social suficient per fer arribar al Parlament de Catalunya una proposició de llei que blindi el català com a llengua vehicular a les aules.

Aquesta, és una iniciativa sorgida arran de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en contra del sistema d'immersió lingüística, la qual deixa el català en una situació d'indefensió davant la llengua castellana. 

Totes aquelles persones que vulguin signar en defensa del català a les escoles del nostre país, poden fer-ho en les butlletes repartides per diversos establiments comercials de Cervera. 

Per últim, volem remarcar que tothom que ho desitgi pot participar i col·laborar activament en aquesta campanya. Per més informació sobre aquest tema, us podeu adreçar a: segarra@escolaencatala.cat

A la següent pàgina web trobareu tota la informació relacionada amb aquesta iniciativa: