dilluns, 14 de novembre del 2011

Jornada Antifeixista 12-N

Més d'una vintena de persones van assistir a la jornada antifeixista celebrada la tarda del passat dissabte 12 de novembre a la sala Francesc Buireu.

En aquesta jornada es va presentar el grup local d'Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, el qual està format per diversens entitats i partits poítics de la ciutat, tals com el Centre Obrer, l'Assemblea de Joves, ICV-Cervera, ERC- Cervera i diverses entitats d'immigrants com l'Associació Esperance (Mali) o l'associcació Assalam. Cal també destacar la recient adhesió de Solidaritat per la Independència - La Segarra i esperem que en poc temps s'amplii la llista d'adherits.

D'altra banda, la jornada també va servir per donar veu a Albert C., militant del Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) i un dels tres encausats com a coneqüència del muntatge policial fabricat pels Mossos d'Esquadra arran d'una manifestació antifeixista a Barcelona el novembre de 2007 en repulsa a l'assassinat de Carlos Javier Palomino, un jove de 16 anys, mort l'11 novembre d'aquell mateix any al metro de Madrid a mans d'un militar professional de l'exèrcit espanyol.

(més informació del cas: http://encausatsabsolucio.blogspot.com/ )

Des de l'Assemblea de Joves de Cervera volem agraïr la seva presència al Sara Vilà i Albert C., vinguts des de Lleida i Barcelona respectivament per participar en l'acte. Igualment, agraïm la seva assitència a totes aquelles persones que van ser presents en l'acte i desitgem que aquest fos enriquidor per a tothom.