dilluns, 21 de març del 2011

ARRENCA EL FENT D'AQUÍ 2011

Èxit de participació en l’inici del concurs Fent d’Aquí.

Més de 200 persones van passar pel pavelló polivalent de Cervera al llarg de la nit del dissabte dia 19, en motiu del primer concert del concurs de grups musicals de la Segarra Fent d’Aquí 2011, organitzat per l’Assemblea de Joves de Cervera (AJC).

La nit va començar amb la projecció d’un vídeo inaugural del concurs prosseguit per la primera actuació de la nit, a càrrec del grup local Scoundrel. Després d’això, el grup de percussió Sound de Secà va animar la festa amb una potent batukada que va donar lloc a l’actuació del grup de punk-rock Kafarna. La última actuació de la nit va ser la del grup Sekà ska a Sac que va posar el punt final a aquest primer concert amb molt bona nota.

La nit va transcórrer en un ambient festiu i animat en tot moment. El públic es va divertir i va participar en l’acte de forma activa, votant al seu grup preferit. Al final de la nit, es van sortejar entre els votants 3 còpies del CD recopilatori que l’AJC ha enregistrat amb un tema de cadascun dels grups participants en el concurs.

L’escrutini dels vots, es realitzarà un cop hagin acabat totes les actuacions del concurs, programades per als propers dissabtes 26 de març i 2 d’abril.


Des de l’Assemblea de Joves de Cervera, fem una molt bona valoració de l’inici del concurs i esperem que la bona assistència es repeteixi de cara als dos concerts restants.

Per últim, volem donar les gràcies a tota la gent que va passar pel pa velló ahir a la nit, als grups participants i també als Sound de Sekà.

Gràcies a tots per haver fet de la d'ahir, una gran nit.