dimarts, 14 de desembre del 2010

FENT D'AQUÍ 2011


Fent d’Aquí 2011 – El primer concurs de grups musicals de la Segarra

Fent d’Aquí és una nova proposta de l’Assemblea de Joves de Cervera (AJC) en la línia d’oferir una alternativa al dia a dia del jovent cerverí i, en aquest cas, de la nostra comarca en general. Fent d’Aquí 2011 és el nom amb el que presentem la primera edició d’un concurs musical destinat als grups novells de la comarca de la Segarra.

D’aquesta manera, pretenem oferir als molts grups musicals de la nostra comarca que tot just s’inicien en el món de la música, la possibilitat de donar-se a conèixer entre el públic. Sabem que els inicis sempre són complicats; per això considerem que el premi principal del concurs no són tant els 250 euros en material musical sinó el fet de brindar a totes les formacions musicals emergents de la nostra comarca l’oportunitat d’oferir un concert en unes bones condicions tècniques.

Des de l’AJC, treballarem per fer possible la realització del Fent d’Aquí 2011 i per donar continuïtat a aquest concurs en els propers anys. Per aquest motiu, volem animar a tothom a assistir als diversos concerts que es programaran com a actes centrals del concurs i les dates dels quals es publicaran més endavant.

Per últim, ens agradaria fer una crida a totes les formacions musicals que compleixin amb les bases establertes del concurs, independentment del seu estil musical, a participar en el Fent d’Aquí 2011. Perquè volem un concurs obert i participatiu. Perquè volem fer del Fent d’Aquí 2011 un punt de trobada del jovent de la comarca. Perquè el Fent d’Aquí 2011 supleix la falta d’espais alternatius per a tots nosaltres i demostra la capacitat d’autoorganització del jovent actiu i creatiu que som.

Funcionament del Concurs

El Fent d’Aquí 2011 constarà d’un nombre de concerts indeterminat que anirà en funció de la quantitat de grups inscrits en el concurs. Els concerts es realitzaran entre febrer i març de 2011 i cada concert constarà de l’actuació de diversos grups. Durant la celebració dels concerts el públic tindrà l’oportunitat de votar al que considerin el millor dels grups participants. El grup que hagi rebut més vots serà el que guanyarà un val de 250 euros en una botiga de material musical.

Bases del concurs

Podran inscriure’s en el Fent d’Aquí 2011 els grups musicals que compleixin els següents requisits:

- Q- Que almenys un dels components del grup visqui a la Segarra

- N- No tenir publicat més d’un CD

- N- tenir cap cançó registrada a la SGAE

Inscripcions

Els grups que desitgin inscriure’s en el Fent d’Aquí 2011, hauran d’omplir la butlleta d’inscripció que podeu trobar en l’enllaç de descàrrega indicat a continuació i fer-nos-la arribar entregant-la a qualsevol membre de l’AJC o be enviant-nos-la per correu a l’adreça indicada a continuació. LA DATA LÍMIT PER INSCRIURE’S EN EL CONCURS SERÀ EL PROPER DISSABTE 15 DE GENER.

Clica aquí per descarregar-te la butlleta d’inscripció (si teniu algun problema per descarregar-la ens la podeu demanar per mail)

Adreça:

ASSEMBLEA DE JOVES DE CERVERA

Passeig de l’Estació SN

25200 Cervera

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bona iniciativa!

Que hi hagi sort i Cervera respongui!