dilluns, 8 de novembre del 2010

Jornada Antifeixista 13-N


Des de l'Assemblea de Joves de Cervera (AJC) us presentem la jornada antifeixista que tindrà lloc a la sala gran de l'edifici del Centre Obrer. No és una data escollida a l'atzar, doncs aquest proper 13 de novembre es compliran 18 anys del brutal assassinat a trets (amb una arma policial) de Lucrecia Pérez, una immigrant dominicana, a mans de neonazis a Madrid.
Igualment, el proper dijous 11 de novembre es compleix el tercer aniversari de la mort de Carlos Javier Palomino, un jove de 16 anys assassinat a Madrid a mans d'un militar neonazi de l'exèrcit espanyol quan es dirigia a protestar en contra d'una manifestació racista convocada pel partit ultradretà Democracia Nacional. En relació amb aquest cas, hem volgut convidar a alguns dels joves encausats i que es troben en mig d'un procès judicial com a conseqüència d'un muntatge policial que els relaciona amb els disturbis derivats de la manifestació de rebuig per l'assassinat d'en Carlos el 17-11-07 a Barcelona.
Pensem que aquest acte és necessari en uns
temps en que la crisi econòmica ha suposat un auge del feixisme a tota Europa i en que el discurs demagògic de l'extrema dreta que acusa sistemàticament a la immigració de tots els mals de la nostra societat ha començat a calar entre la població i s'estèn com una taca d'oli.

La jornada consistirà en:

1o:30 - Projecció del documental "Un año sin ti, un año contigo". Aquest documental narra els fets ocorreguts a Madrid aquell 11 de novembre de 2007 així com tota l'experiència de lluita antifeixista viscuda a la capital espanyola arran de l'assassinat d'en Carlos

12:00 - Xerrada a càrrec dels encausats per la manifestació de rebuig a l'assassinat d'en Carlos del 17-11-07 a Barcelona

14:00 - Dinar. Tindrà un preu de 10€ i cal confirmar l'assitència per mail (ajcervera@gmail.com)