dissabte, 13 de març del 2010

Carnaval 2010

Us deixem algunes fotos fetes durant la rua de carnaval del passat 13 de febrer a Cervera. L'AJC va participar-hi amb la comparsa "Ball de bastons" que, tot i no obtenir cap premi, va arrencar somriures de tots els cerverins i cerverines que van sortir al carrer a veure la desfilada. Va ser una gran satisfacció per part nostra veure com la gent ens mirava, reia i es prenia amb humor la nostra parodia mentre comentava la jugada amb la persona que tenia al costat. Estem segurs que la nostra va ser una de les comparses que menys indiferent va deixar al públic assistent, però això no va ser suficient per endur-nos cap dels premis que, ens agradaria creure, no estaven ja atorgats abans de que comencés la festa.

Pensem que el carnaval ha de ser una festa que serveixi per fer poble, on el que es valori no sigui la disfressa en sí sinó la originalitat d'aquesta, el seu procés de creació i la posada en escena de la comparsa.

Finalment, si algú té una opinió crítica sobre la temàtica i el significat de la nostra comparsa (la qual cosa desconeixem), ens agradaria recordar-li que... Per carnaval tot s'hi val!