divendres, 19 d’abril de 2013

L'AJC PRESENTA UNA JORNADA PLENA D'ACTIVITATS PER CELEBRAR EL 5è ANIVERSARI DE L'ENTITAT

Fa uns dies us oferíem el cartell del concert que hem preparat pel dissabte 11 de maig en motiu del 5è aniversari de l'Assemblea de Joves de Cervera, que comptarà amb les actuacions de Brams, At-Versaris i Posem la Quarta. 

Les actuacions musicals però, vindran precedides per una tarda en la que us porposem diverses activitats. Abans de l'esperat concert, el mateix dissabte dia 11, començarem a les 17 amb el Cau al Carrer, en el que tindrem la col·laboració dels caps de l'Associació Escolta i Guia Coll de les Savines, que ja tenen ben apunt una sèrie d'activitats pensades perquè els més petits s'entretinguin, aprenguin i s'ho passin bé.

D'altra banda, a les 19 hores al pati de la Universitat hi haurà una mostra de cultura popular que comptarà amb la participació de la Colla de Diables de Cervera Carranquers, els Aimerics de Ribera d'Ondara, la Colla de Bastoners del Casal Popular l'Arreu de Mollerussa, la Colla Sardanista Jovencells de Cervera i conclourà amb una sessió de cançó improvisada. 

Seguidament, al mateix pati de la Universitat, celebrarem un sopar de germanor per celebrar com cal aquests 5 anys de vida, en el que esperem l'assistència de tots vosaltres, prèvia inscripció (veure cartell). 

Després del sopar traslladarem la celebració fins al Polivalent de Cervera, on bufarem les espelmes fins ben tard amb les bandes sonores de Brams, At-Versaris i Posem la Quarta. 

Us hi esperem!Cap comentari: