dilluns, 21 de gener del 2013

FENT D'AQUÍ 2013 - HOMENATGE A NÉSTOR DÍAZ: ELS CONCERTS

Presentació del cartell junt amb els grups participants.
Des de l'Assemblea de Joves de Cervera estem molt contents de poder-vos presentar el cartell i les dates dels concerts del Fent d'Aquí 2013 - Homenatge a Néstor Diaz.

El concurs arrencarà el proper dissabte 2 de febrer amb les actuacions de Minha Ànima Gémea, The Pink Goats, Guten Plan i Bord de Sacirera, tot convertint-se en el concert de la Festa Major del Santíssim Misteri.
D'altra banda, el 2 de març serà el torn de Tibau, Posem la Quarta, La Cruz de Mi Vecino i Cor Roent i aquest mateix dia es donaran a conèixer les formacions guanyadores dels tres premis que oferim enguany.
 Els concerts es celebraran al pavelló polivalent de Cervera i començaran a les 23:30 amb puntualitat.

 A més, totes aquelles persones que vulguin podran sopar al mateix polivalent juntament amb els grups i els col·laboradors i organitzadors del concurs. A tots aquells i aquelles que cregueu que el Fent d'Aquí és una bona iniciativa, us animem a venir a sopar, doncs és una bona manera donar suport a aquesta iniciativa i garantir-ne la seva continuitat. A continuació trobareu tota la informació referent a aquest tema:

- Dissabte 2 de febrer. Menú: paella / Preu: 5€ / Hora: 21:15 puntuals. Inscripcions: fins el 31 de gener trucant al 695.303.509
- Dissabte 2 de març. Menú: fideuà / Preu: 5€ / Hora: 21:15 puntuals.  Inscripcions: fins del 28 de febrer trucant al 695.303.509

D'altra banda, el 2 de febrer, coincidint amb el primer concert del concurs, posarem a la venda pel simbòlic preu de 2€, el CD recopilatori del Fent d'Aquí 2013 - Homenatge a Néstor Díaz, que conte una cançó de cadascun dels grups que han participat en aquesta edició.

Per útlim, aprofitem aquestes línies per explicar que el concurs passa a dir-se Fent d'Aquí - Homenatge a Néstor Díaz. D'aquesta manera, l'AJC fa el seu particular homenatge a en Néstor amb la voluntat de que el seu record perduri en el temps.
 En Néstor, que ens va deixar el passat desembre, era el cantant del grup de punk-rock Kafarna, que inicialment s'havia inscrit en el concurs. A més, va ser militant de l'Assemblea de Joves de Cervera en els inicis de la nostra entitat i era un company estimat per tots nosaltres.