dilluns, 18 de juliol de 2011

IV FESTA JOVE
Des de l'Assemblea de Joves de Cervera presentem la 4a edició de la Festa Jove, la qual es celebrarà el dissabte 6 d'agost a la plaça del darrere de l'edifici del Sindicat.

En la present edició, hem intentat donar lloc a diversos estils musicals i, al mateix temps, hem pretés combinar les actuacions de grups amb anys d'experiència amb d'altres de recient formació amb l'obejctiu d'oferi-los una plataforma de promoció. La combinació d'aquests factors, es tradueix en el cartell de la present edició de la Festa Jove, en el qual hi figuren els grups que a continuació us presentem:

OPCIÓ K-95

La mítica banda barcelonina que torna amb força després del llençament del seu 3r CD (Reneix - 2010) visita Cervera per segona vegada en els seus 15 anys de trajectòria.DESGAVELL

Desgavell ve des de La Safor (País Valencià) amb el seu segon treball sota el braç (Showtime - 2009) per presentar-nos els seus ritmes ska i el seu espectacle dalt de l'escenari, el ben segur que sorpendrà a més d'un.


EL NOTA

Des de Kornellà arriba El Nota, guanyador de l'edició de 2008 del concurs Sona 9 amb el el seu hip-hop desenfadat, en català i amb un fort contingut social.

FLETXA ROJA

Fletxa Roja, amb el seu Ska-Punk, van ser els campions del concurs Fent d'Aquí 2011, organitzat per l'Assemblea de Joves de Cervera i adreçat a grups novells de la comarca de la Segarra.

SEKÀ SKA A SAC

Sekà ska a sac, formació cerverina que també va participar en el Fent d'Aquí 2011, serà el segon grup novell present en el cartell de la IV Festa Jove.
Esperem trobar-vos a tots el pròxim 6 d'agost i que gaudiu de la festa que us oferim.

Per últim, volem remarcar el nostre agraïment als col·laboradors de la IV Festa Jove, ja que sense la seva col·laboració tot seria més difícil:

- Pub Noctàmbul
- Pub la Cova
- Pub BB2
- Manhattan Bar
- Pub la Bombolla

Cap comentari: