dilluns, 2 d’agost de 2010

Èxit de participació en les III Jornades Esportives


Festa i bon ambient, competitivitat i esport fins a les 6 del matí i bona assistència de públic, són paraules que resumeixen de forma immillorable el que va ser la tercera edició de les Jornades Esportives organitzades per l’Assemblea de Joves de Cervera (AJC); acte que va tenir lloc el passat dissabte dia 31 de juliol al pati del CEIP Mossèn Arques.

Les xifres avalen l’èxit de la cita i són la millor evidencia que ens permet afirmar que vam complir amb les expectatives. Gairebé una vintena d’equips apuntats entre futbol sala i bàsquet i un total de 120 participants, ens van permetre superar de forma considerable les xifres de participació de l’edició de l’any passat.

Des de l’AJC volem agrair a tots els equips i jugadors la seva participació en el torneig, ja que sense ells no hauria estat possible aquest èxit. Igualment, aprofitem per felicitar als equips campions que van ser “Estrellas Cojas” en la modalitat de futbol sala i “Jaja’s Team” en bàsquet.

Per acabar, volem dir que seguirem treballant perquè les Jornades Esportives es converteixin en una cita consolidada i intentarem millorar-les i innovar per fer-les el més atractives possible, tant de cara als esportistes participants com per al públic en general.Cap comentari: