dimecres, 3 de març de 2010

Valoració de la Xerrada pel Decreixement

Des de l’Assemblea de Joves de Cervera (AJC), donem les gràcies als assistents a la Xerrada pel Decreixement que es va fer el passat 20 de febrer amb ·col·laboració de l’Enric Durant i la gent de “Lo Decreixement de Ponent”.L’esdeveniment es va dur a terme a la sala Francesc Buireu

La xerrada va ser un èxit, amb una quarantena d’assistents que es van poder nodrir de les idees de canvi que va exposar l’Enric. En el col·loqui hi van participar altres entitats,com l’associació d’intercanvi de Cervera, que va exposar la seva tasca en els mercats d’intercanvi els quals van molt relacionats amb les idees solidaries de la Xarxa pel Decreixement.

Durant l’acte es van explicar els motius que han impulsat l’organització d’aquesta xarxa i a dur a terme els seus propòsits. També explicà el creixement que ha experimentat la seva xarxa en els darreres anys, com també quins propòsits té pel futur.

Seguidament la Xarxa pel Decreixement de Ponent, va explicar la seva tasca duta a terme a Lleida com en altres municipis pròxims i dins la província.

En definitiva va ser un xerrada molt instructiva i animem a la gent ha assistir als futurs actes organitzats des de L’Assemblea de Joves de Cervera


.

Assemblea de Joves de Cervera

ajcervera@gmail.com


Cap comentari: